DUB is het onafhankelijke nieuwsmedium van de Universiteit Utrecht. De site krijgt doordeweeks elke dag nieuwe content. Naast een homepage, zijn er ook specifieke tabbladen op het gebied van nieuws, onderwijs, onderzoek, studenten en podium.

Adverteren op DUB is een gerichte manier om studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht te bereiken. Elke twee weken krijgen alle studenten en medewerkers een nieuwsbrief met een overzicht van de gepubliceerde artikelen. Bovendien is DUB actief op sociale media zoals Twitter en Facebook. Maandelijks trekt de site van DUB 50.000 unieke bezoekers en is het totaal aantal bezoekers meer dan 100.000 per maand.

DUB biedt op verschillende plaatsen op de site ruimte om te adverteren. Het meest in het oog springt een banner op de homepage. Wij hebben op de homepage twee varianten. U kunt achter de banner een link plaatsen, zodat kijkers meteen naar uw site kunnen doorklikken. Het is ook mogelijk om uw banner ook op een van de tabbladen te plaatsen.

Een goedkope variant is een zogenaamd Ukje op de podiumpagina. Op de podiumpagina kunnen universitaire, studenten- of non-commerciële organisaties activiteiten dan wel oproepen plaatsen. U kunt tegen geringe betaling ook zo’n Ukje plaatsen. Als u betaalt, dan zorgen wij ervoor dat uw advertentie een week lang bovenaan blijft staan. Deze advertentie kunnen wij pas publiceren wanneer de betaling binnen is.

 DUB hanteert drie tarieven.

Wij hebben een extern tarief, voor organisaties die niet verbonden zijn aan de Universiteit Utrecht

Wij hebben een intern tarief, voor faculteiten en diensten verbonden aan de Universiteit Utrecht

Wij hebben een studententarief, voor niet-commerciele studentenorganisaties.

Voor meer informatie over onze advertentietarieven kunt u terecht bij de redactie

Telefoon: 030-253 3335