Reageren

Om op artikelen te kunnen reageren heb je geen DUB-account nodig. We gebruiken Disqus als platform voor reacties onder de artkelen. Het voordeel van Disqus is dat je er met verschillende social media-accounts kunt inloggen (Twitter, Facebook, enz.). Als je geen social media gebruikt, dan kun je met het OpenID-platform inloggen op Disqus. Klik onder een artikel op het aantal reacties om een reactie toe te voegen. Disqus legt je verder uit hoe je je reactie vastlegt.  

Reactiemigratie (update)

Als je in het verleden reacties hebt achtergelaten op DUB, dan kan het zijn dat het DUB-account waarmee je de reacties hebt achtergelaten niet meer bestaat. Dit heeft als reden dat de reacties niet meer via het systeem van DUB werken. Alleen als je artikelen op de Podiumpagina hebt aangemaakt in het verleden is je account gemigreerd naar het nieuwe systeem, maar dit account heb je niet nodig om te kunnen reageren.

De reacties die je mogelijk hebt achtergelaten op artikelen uit het verleden zijn, net als de artikelen zelf, niet verloren gegaan. Hoewel de artikelen nagenoeg feilloos zijn overgezet, is dit helaas voor de reacties op dit moment nog niet het geval (05-03-2012). We doen ons uiterste best om dit zo spoedig mogelijk voor elkaar te krijgen.

***Op 18-03-2012 zijn alle reacties van de oude DUB-website gemigreerd naar de nieuwe. Mocht je jouw reactie missen. Laat het ons dan weten!***

De Podiumpagina

Als je een artikel op de podiumpagina van DUB wilt plaatsen heb je wel een account bij DUB nodig. Dit kun je doen door je emailadres te registreren. Je kunt na instructies via de email inloggen en via de Podiumpagina Blogs, Ukjes of Activiteiten plaatsen.

Surfen

Wanneer je ingelogd bent met je DUB-account, dan zal om technische redenen de site trager reageren dan wanneer je niet bent ingelogd. Het is dan ook aan te raden alleen in te loggen bij DUB wanneer strikt noodzakelijk. Dat is dus in weze alleen bij het plaatsen van een artikel op het podium. Je hoeft niet ingelogd te zijn bij DUB om te kunnen reageren op artikelen. We zijn op dit moment nog bezig het een en ander aan de serverinstellingen te optimaliseren zodat de site in alle gevallen sneller reageert.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen over www.dub.uu.nl? Neem dan contact met ons op!