Ben jij op zoek naar een sportief, gezellig en ontzettend leerzaam part-time bestuursjaar? Er staan nog twee vacatures open voor bestuur 2014-2015 van de Sportraad Utrecht, namelijk Secretaris & Commissaris Evenementen.

Als secretaris houd je je bezig met externe communicatie, zoals de nieuwsbrief, de website en social media. Daarnaast notuleer je bij de wekelijkse vergadering en ben je verantwoordelijk voor archivering. Tot slot heb je een belangrijke rol bij beleidvorming en ben je voorzitter van een cluster. De commissaris evenementen houdt zich bezig met de Utrechtse deelname aan (inter)nationale sportevenementen, en de organisatie van eigen evenementen in Utrecht. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de commissies.

Geïnteresseerd? Kijk www.sportraadutrecht.nl of mail naar info@sportraadutrecht.nl. Verder kun je natuurlijk altijd langskomen op ons kantoor voor meer info en om je vragen te stellen! Als je geen bestuursfunctie wilt uitvoeren maar wel wilt bijdragen met commissiewerk, kun je ook op onze website terecht.