Win €500,- met jouw milieuscriptie!

Een actueel maatschappelijk vraagstuk uit het milieuwerkveld in je scriptie aan de kaak gesteld? Levert je afstudeerverslag flink veel voer op voor komende debatten over duurzaamheid, het klimaat en de noodzakelijke transities? Heb jij een milieuvraagstuk uitgeplozen op een wijze die nog niet eerder is vertoond? Of gaf je studentonderzoek juist dé oplossing voor een schonere en efficiëntere procesvoering in het stagebedrijf? Ding dan mee naar de Rachel Carson Milieuscriptieprijs 2014 en maak kans op €500,-.

De wedstrijd staat open voor (oud)studenten aan Nederlandse universiteiten en hogescholen die tussen januari 2013 en 13 juli 2014 een scriptie hebben geschreven. De prijs is een initiatief van de VVM en een aantal milieustudieverenigingen om grotere bekendheid te geven aan het milieuonderzoek van studenten. Reageer snel want de deadline is 13 juli!

Deadline               zondag 13 juli 2013
Info:                        www.milieuscriptieprijs.nl
Flyer:                      http://www.vvm.info/file.php?id=2423

Alleen scripties beoordeeld tussen 1 januari 2013 en 13 juli 2014 geschreven aan een Nederlandse hogeschool of Universiteit worden behandeld, en die niet eerder zijn ingestuurd.