DUBstagram: Kat op reis

Body: 

Gezellig samen met je kat op kamers. Hartstikke leuk, maar hoe neem je hem mee als je in het weekend je ouders gaat bezoeken?

Gezellig samen met je kat op kamers. Hartstikke leuk, maar hoe neem je hem mee als je in het weekend je ouders gaat bezoeken?

Bekend op Instagram onder de naam @CarinaDominique

Wie ben jij en wat doe je bij de universiteit?
"Ik ben Dominique Rijshouwer en ik ben 20 jaar oud. Ik zit in mijn tweede bachelorjaar Psychologie en ik woon sinds een paar weken in de binnenstad van Utrecht. Nu ik hier woon, zou ik hier ook graag willen werken. Het liefst een parttime baan binnen de universiteit. Suggesties zijn welkom." 

Wat is het verhaal achter de foto?
"Toen ik ging verhuizen moest ik mijn kat Pip meenemen. Hartstikke gezellig maar ook al is hij nog geen twee jaar oud, hij weegt al meer dan vijf kilo (hij is nu op dieet). Ik heb ervaren dat hij best zwaar is als ik hem in zijn mand aan één arm draag. Wanneer ik naar mijn ouders in Woerden ga doe ik dat per fiets en trein en dan moet Pip mee. Daarom heb ik een transportrugzak gekocht, dat is makkelijker vervoeren." 

Wat vindt de kat van zijn nieuwe transportmiddel?
"Pip lijkt het nog niet helemaal eens te zijn met mijn plan maar misschien komt dat nog als we buiten op avontuur gaan." 

Wil jij jouw foto ook op de homepage van DUB zien? Volg ons dan op instagram, en tag ons in je foto's!

Facebook Twitter Whatsapp Mail