Farmaciestudent Nawid is student van het jaar

Het is hem gelukt: Nawid Habib farmaciestudent van de UU is Student of the Year 2010 geworden. Behalve beauty & brains blijkt hij dus ook te beschikken over een grote schare fans. 

Toen tweedejaars Farmacie Nawid eenmaal was doorgedrongen tot de halve finale van Student of the Year 2010 van Studenten.net wilde hij ook echt gaan winnen zo zei hij in een eerder interview met DUB.  Sindsdien kwam hij weer een ronde verder en gisteravond mocht hij dus met de hoofdprijs naar huis. Hij zal een jaar lang representatieve taken krijgen voor de studentenwebsite, mag op reis naar Berlijn, wint een modecheque en een fotoshoot. 

In de andere categoriën moest Utrecht andere steden voor laten gaan. De vrouwelijke tegenhanger van Nawid komt uit Zwolle, het leukste studentenhuis staat in Delft en de mooiste billen blijken niet van de Utrechtse Merel Koene, maar van een meisje van wie niet bekend is waar ze studeert. 

De deelnemers aan deze jaarlijkse verkiezingen moeten door middel van het uitvoeren van opdrachten punten verzamelen en daarnaast zo veel mogelijk stemmen vergaren op de site van de organisatie. 

GK

Advertentie