Job Cohen op 3 juni in De Uithof

Hoeveel weet hij nu echt van economie? Hoe hard of zacht is hij voor criminele jongeren. Maar vooral: wat wil hij met de studiefinanciering? PvdA-leider Job Cohen komt naar Utrecht om vragen van studenten te beantwoorden.

Tijdens zijn zogenoemde College Tour bezoekt Cohen, voormalig rector van de Universiteit Maastricht, zeven studentensteden. Op 3 juni is Utrecht aan de beurt. Cohen zal in het Educatorium in De Uithof vanaf half twaalf ’s middags in gesprek gaan met studenten. Toegang is gratis.

XB

XB