Liever dansen dan draaien

Van Salsa Jam tot Naaktmodeltekenen en van Dom beklimmen tot Lacrosse; er is voor ieder wat wils op deze dinsdagochtend van de UIT.

De verschillende introductiegroepen van de Utrechtse Introductie Tijd kunnen kiezen uit ruim veertig workshop. In de grootste studentendisco van Nederland, de Woolloomooloo, heeft zich een mentorgroepje verzameld om de workshop Maak je eigen CD te volgen. Het was een democratisch proces binnen de groep die tot deze keuze leidde.

Helaas blijkt het niet mogelijk om ook echt een cd te maken. Maandagavond heeft zich een technisch probleem voorgedaan en daarom wordt de sessie omgetoverd tot een DJ-workshop. “Nu hoeven we in ieder geval niet te zingen”, reageert één van de mentoren opgelucht.

Om de beurt mogen de UITlopers even plaatsnemen in de DJ-booth en krijgen ze de basics uitgelegd door de Woolloomooloo Resident DJs. Op de vraag hoe het is om nu zelf eens een keer achter de draaitafel te staan, reageert één van de UITlopers: “Het is wel leuk, maar ik sta toch liever relaxt op de dansvloer met een biertje in mijn hand”.

Casper Wolfert

Later vandaag volgt nog een fotoreportage van verschillende workshops.

Advertentie