19/02 VVM Café: Minder voedsel verspillen

VVM Café

Recent onderzoek bij 700 bedrijven in 17 landen laat zien dat een investering in het tegengaan van voedselverspilling zich in 14-voud terugbetaalt. Ook is gebleken dat je jouw voedselverspilling met 25% kunt terugdringen door iets wat je morgen kunt doen!

Toine Timmermans (SamenTegenVoedselverspilling) komt ons in dit VVM Café vertellen hoe je dat doet, zakelijk of privé. Deelnemers aan dit café worden uitgedaagd zelf en in samenwerking actief te gaan bijdragen aan het tegengaan van voedselverspilling. Concreet en niet morgen maar nu!

Programma

17:30 Ontvangst met koffie en thee

18:00 Welkom en introductie door Joop Kleibeuker (sectie Voedsel en Landbouw):
- Dé aanpak van afval in de kader van de serie "Ons voedselsysteem, duurzaam en gezond"
- Preventie = Tegengaan van Voedselverspilling

18:15 Presentatie door Toine Timmermans (SamenTegenVoedselverspilling):
Pure winst door tegengaan voedselverspilling – de feiten uit onderzoek en praktijk

19:00   Presentatie door Jan van Dijk (sectie Afval):
Interactief programma over voedselverspilling op basis van zelf ingebrachte praktijkvoorbeelden

20:00 Netwerkborrel

20:30   Einde VVM Café

Aanmelden kan via onderstaande link:

https://www.vvm.info/cafe/vv