Doe mee aan Run4Rabies Uithof

Stichting Dierenartsen zonder Grenzen - Nederland (DZG-NL) organiseert dit jaar samen met studievereniging Hygieia, het hardloop- en wandelevenement Run4Rabies om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar is het goede doel Travelling Animal Doctors, een organisatie die net als DZG-NL streeft naar het verbeteren van dierenwelzijn voor zowel wilde als gedomesticeerde dieren, door middel van veterinaire projecten. Momenteel hebben zij een rabiës-vaccinatie campagne in Madagaskar.

27 september is de dag vóór World Rabies Day, een geschikte dag dus voor de Run4Rabies. Er zijn twee routes (5 en 10 km) die hardlopend mogen worden afgelegd. Er is één route die gewandeld kan worden, namelijk de 3 kilometer. Honden van de deelnemers mogen ook mee wandelen en/of rennen. Het evenement wordt georganiseerd voor elke dieren-, wandel- en hardloopliefhebber.

Aanmelden kost €10,- en er is de mogelijkheid om na het sporten een lekkere maaltijd mee te eten voor €7,50. Daarnaast vindt er ook nog een hele leuke loterij plaats.

Meld u nu aan via
www.run4rabies.nl!

Planning:
- Inloop: vanaf 17.15 uur
- Start gezamenlijke warming-up: 18.00
- Start 10 km: 18.15
- Start 5 km: 18.20
- Start 3 km: 18.25
- Start avondeten: 19.00
- Prijsuitreiking run: 19.30
- Prijsuitreiking loterij: aansluitend op de prijsuitreiking