EK-prijsvraag: Wie schopt er de meeste in? (Win twee kaartjes voor de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Portugal!)

Body: 
"Hij is zo lief. Hij is zo mooi. Hij is Ruud van Nistelrooij",juichten de PSV-supporters eerder dit jaar. Was de Brabantsegoaltjesdief heel gebleven dan hadden we een andere prijsvraagbedacht. Van Nistelrooij was natuurlijk met vier vingers in zijnneus topscorer van het EK geworden. Met zijn knie is echter ook diedroom geknapt. De strijd is nu geheel open. Wie wordt bijafwezigheid van Van Nistelrooij topscorer van het EK?

EK-prijsvraag: Wie schopt er de meeste in? (Win twee kaartjesvoor de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Portugal!)

Volgens de Engelse bookmakers is Patrick Kluivert favoriet. Maarvlak ook Dennis the non-flying Dutchman Bergkamp niet uit. Als heter echt om gaat, legt die er altijd wel een paar in het mandje. Ofmisschien weet Davids met enkele doldrieste solo-acties ofafstandsschoten wel het net te vinden. Kanshebbers van over degrenzen? Genoeg. Del Piero en de Inzaghi-brothers van Italië,Shearer en Owen van Engeland, Zidane van Frankrijk, Raúl vanSpanje en natuurlijk Bierhoff van Duitsland staan op ieder lijstje.Maar er zijn talrijke outsiders. Wat te denken van de Tjech Kollerof de Turk Sükür. Doet die lange Noor Carew eigenlijkmee? En Feyenoorder Tomasson schiet ze er voor Denemarken wélin.

Kortom, iedere pseudo-expert kan een weloverwogen keuze maken eniedere voetbal-onbenul kan een gokje te wagen. Mail daarom de naamvan de topscorer van het EK en het aantal door hem gemaaktedoelpunten voor 10 juni naar trajectum@trajectum.hvu.nl.Enwin een van die fantastische prijzen! Naast twee kaartjes voor deWK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Portugal op 11 oktober geven wijweg: het officiële thuisshirt van het Nederlands elftal en eenmooie voetbal.