Gratis Online Career Event

Online Career Event

VVM Jong organiseert een online Career Event voor starters die op zoek zijn naar een uitdagende baan in het milieuvakgebied.

Op 21 september organiseert VVM Jong een middag vol online ontmoetingen in de vorm van workshops, een paneldiscussie en een-op-een gesprekken. Er zijn inspirerende bedrijven die graag kennis willen maken met de nieuwe generatie milieuprofessionals. Mogelijkheden voor bedrijven om nieuwe talenten te leren kennen, maar ook om te horen van zoekende milieuprofessionals wat de behoeften zijn binnen een nieuwe baan.

Deze middag is een kans voor bedrijven en milieuprofessionals om elkaar te ontmoeten en de juiste mensen voor openstaande vacatures te vinden.

Jonge milieuprofessionals
Hoe kom je in contact met bedrijven waar je graag zo willen werken? Hoe kom je aan meer informatie over leuke vacatures? Waar moet je opletten bij vacatures? Welke informatie haal je uit vacatures? Jonge milieuprofessionals denken hier over na. Daarom organiseert de VVM nu voor de 1ste keer een online Career Event om bedrijven met openstaande milieu vacatures en jonge milieuprofessionals bij elkaar te brengen.

Houd deze website in de gaten om te zien welke bedrijven langs komen en vergeet je niet op tijd voor de workshops in te schrijven want vol=vol. Kom carrière maken!

Wist je, dat je als student met 50% korting lid kan worden van de VVM met de promocode van studievereniging: *promotiecode studievereniging*. Kijk op www.vvm.info/lidmaatschap-aanmelden-tarieven voor informatie over het studentlidmaatschap en inschrijving.