STUDIO te huur op SICILIË ----- minimaal 1 maand, maximaal 6 maanden ----- 325 EUR per maand

Hoi hoi, als je iemand bent of iemand kent die een tijdje naar Italie zou willen:

Ik heb een studiootje te huur in het historisch centrum van het barok-stadje RAGUSA in zuid-Siclië. De studio heeft een keukentje en een grote tafel om aan te werken (indien nodig) en het bed kan uit elkaar waardoor er 2 losse bedden ontstaan voor als er iemand komt logeren (of als je liever in een 2 persoonsbed slaapt). De badkamer heeft een fijne douche en daar staat ook een wasmachine. De studio is op 1 hoog (geen lift) en heeft openslaande deuren naar het balkon. 

Cafeetjes, bushaltes en winkels zijn op loopafstand. Het mooie Ragusa Ibla is ook op loopafstand. Er is een treinstation en een busstation. Je kunt met het OV veel tripjes maken naar stadjes als Noto, Modica, Syracuse etc en er rijden directe lijnen naar Catania, Palermo en zelfs Rome, Bologna en meer. Ook rijden er bussen naar Marina di Ragusa waar je naar het strand kunt. Vanuit het zuidelijker gelegen Pozzallo kun je met de boot naar Malta. 

De huur is 325 euro per maand. Ik verhuur bij voorkeur minimaal 1 maand en maximaal 6 maanden. Als je vragen hebt en/of meer foto's zou willen zien kun je me een berichtje sturen via whatsapp: ¨00 346 1406784 of een mailtje naar emmavanschenk@hotmail.com