Summerschool Ondernemen: Start deze zomer je eigen bedrijf onder professionele begeleiding

Bootkamp: aan de slag met je eigen bedrijf!

Heb jij ondernemerschap in je DNA? Een fantastisch idee, en zin om daar in de zomer écht mee aan de slag te gaan? Komende zomervakantie kun je gratis ervaren of het ondernemerschap iets voor je is.

Programma

We starten op 23 juli met een actieve driedaagse training, waarbij je naast creatief denken leert netwerken en uitgedaagd wordt om uit je comfort zone te stappen. Je scherpt je idee aan, zodat je (met ca 150 euro startkapitaal) na de driedaagse training stappen kunt zetten met je bedrijf. In de periode na de training vindt wekelijks een bijeenkomst plaats met masterclasses en waarbij je gekoppeld wordt aan ondernemers uit de regio. Het project sluit af op 28 augustus met een feestelijke bijeenkomst op waarbij alle ideeën gepitcht worden.

De voorwaarden voor deelname zijn simpel; alle jongeren van 15-23 jr uit de gemeentes Utrecht, Stichtse Vecht,  Nieuwegein en IJsselstein kunnen deelnemen, waarbij de enige vereisten motivatie en een goed idee zijn. Deelname is dus gratis. Wel moet je in de zomer tijd willen stoppen in het project, je gaat aan de slag met je eigen bedrijf.

Kijk voor meer info en aanmelden op www.zomerondernemer.nl