Vacature: secretaris voor Firapeel, Vereniging voor Mediëvistiek

In het bestuur van Firapeel komt een vacature vrij voor de functie van secretaris (m/v). Na tien jaar vindt Hans Rijns het namelijk tijd om het stokje door te geven. Aan jou misschien?

Als secretaris van onze vereniging maak je deel uit van een enthousiaste club mensen die hart hebben voor de middeleeuwen in alle facetten. Met elkaar dragen we zorg voor een mooi jaarprogramma met activiteiten. Uiteraard
behoren zaken als notuleren, postafhandeling, het voorbereiden van de vergaderingen en het bijhouden van de ledenlijst tot je takenpakket. Je bent daarmee de spil in een bijzonder netwerk.

Hans werkt je graag in en je kunt altijd rekenen op je collegabestuurders. Daarnaast biedt Firapeel de mogelijkheid te participeren in de daadwerkelijke organisatie van bijvoorbeeld een lezing, reis en/of museumbezoek, al naar gelang je eigen belangstelling en beschikbaarheid. Reken voor dat laatste minimaal één dagdeel per week.

Ben jij onze nieuwe secretaris of wil je meer weten? Stuur dan je sollicitatie met cv naar info@firapeel.nl t.a.v. het bestuur.

Afbeelding: Detail of the historiated intial 'D' of a scribe writing, MS BL Sloane 2435, folio 1, circa 1285, British Library Sloane Collection.
Credit: Europeana.eu.