Vintage per Kilo

Body: 

Cultuurmedewerkster Evelien heeft een voordelige tip voor je: de vintagebeurs Vintage Per Kilo.

Cultuurmedewerkster Evelien heeft een voordelige tip voor je: de vintagebeurs Vintage Per Kilo.

Wat raad je aan?
De vintagekledingbeurs Vintage per Kilo, zondag 29 november van 10.00 tot 18.00 in de Expohal van de Jaarbeurs in Utrecht.

Waarom is dit volgens jou de moeite waard?
Diep van binnen is iedereen een beetje een hipster. Geef maar toe, ook jij vindt polaroidcamera’s supervet, loopt niet graag rond in een H&M-shirt dat iedereen heeft en gooit regelmatig een filter over je Instagramfoto’s heen. En net als iedereen loop jij ook wel eens op te scheppen over die ene artiest die je álláng kende voordat hij doorgebroken was. Vintage per Kilo is het evenement voor iedereen die zijn/haar innerlijke hipster een dagje los wil laten. Op deze beurs vind je vintagekleding en -accessoires in alle soorten, kleuren en maten; voor mannen én vrouwen. En jawel, je raadt het al, de jurken, pakken, shirts, tassen, schoenen en wat al dan niet meer, worden afgerekend per kilo. Één kilo unieke kleding kost je maar 15 euro. Wat een koopje! Zelfs als je dus écht geen hipster-kant hebt, kun je je als koopjesjager nog prima vermaken op deze beurs.

Waar moet ik in het bijzonder op letten?
De collectie van de beurs wordt aangeleverd door ROF Wholesale, een groothandel in vintagekleding. De kleding komt uit maar liefst 22 verschillende landen. Daar móét dus ook wel iets leuks voor jou bij zitten. En ben je even helemaal klaar met het kleding zoeken? Dan trek je toch gewoon je rolschaatsen aan en zwier je rondjes op de speciale RollerGanza-baan die bij de beurs aanwezig is! En hoeveel één kilo nu eigenlijk is? Nou, vijf bloesjes of vijf rokken of drie paar schoenen of of of…

Wat, waar, wanneer?
De vintagekledingbeurs Vintage per Kilo, 29 november in de Expohal in de Jaarbeurs in Utrecht. Geopend tussen 10.00 en 18.00. Toegang is gratis.

Facebook Twitter Whatsapp Mail