DUBstagram: Urban Trail Utrecht

Body: 

Bart Weerdenburg werkt als Coordinator International Relations bij de Faculteit Sociale Wetenschappen. Daarnaast is Bart amateurfotograaf en verblijdt hij regelmatig zijn Instagram volgers met fraaie foto's.

Instagram: @bartweerdenburg

Bart: "Ik werk bij het International Office van de Faculteit Sociale Wetenschappen. Daarnaast ben ik een amateur fotograaf bij wie de hobby een beetje uit de hand is gelopen, waardoor ik soms naast mijn werk op de UU ook foto-opdrachten heb.

Pas een paar maanden geleden heb ik zo’n beetje als allerlaatste persoon op aarde Instagram ontdekt, maar tegenwoordig gebruik ik het dankbaar als platform om mijn foto’s te delen. Als geboren en getogen Utrechter is de stad Utrecht een van mijn favoriete onderwerpen voor mijn foto’s. Daarom trek ik er geregeld op uit om in mijn eigen stad foto’s te maken. Een enkele keer in opdracht, maar vaak ook omdat ik vind dat we in de mooiste stad van het land wonen en ik het leuk vind om dat vast te leggen!

Deze foto is genomen op Paasmaandag, toen in de stad de eerste Urban Trail Utrecht werd georganiseerd: een hardloopevenement dwars door het centrum én dwars door markante gebouwen in het centrum. Omdat ook sportfotografie een van mijn favoriete onderwerpen is kon ik dit niet laten schieten en ben ik een kijkje gaan nemen. Met onder andere deze foto als resultaat."

Meer foto's van de Urban Trail Utrecht, en nog véél meer andere foto's, kun je bewonderen op Bart's Instagramaccount en op zijn website.

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail