Foto: DUB

Geen internet en warm water op de Cambridgelaan door storing

Zo'n tweehonderd studenten, woonachtig op de Cambridgelaan in De Uithof, zaten dinsdagochtend urenlang zonder warm water en internet. Een monteur had per ongeluk kortsluiting veroorzaakt in een meterkast.

Energieleverancier Stedin heeft de storing ondertussen kunnen verhelpen, vertelt een woordvoerder van studentenhuisvester SSH. Ook was er door de kortsluiting een boiler uitgevallen, waardoor bewoners zonder warm water kwamen te zitten. Vooral de laatste blokken van de laagbouw hadden last van de storing.

Vanwege het coronavirus zijn veel studenten genoodzaakt vanuit huis te studeren en te werken. Ook worden er deze week nog tentamens gemaakt van het eerste lesblok. Het regende dan ook berichtjes van bewoners in de Facebookgroep van het complex. Het was even spannend, maar het lijkt erop dat niemand een tentamen heeft moeten missen door de storing.