Afbeelding Google Maps

Gewonde gevonden op studentencomplex De Warande

Op het studentencomplex De Warande in Zeist is donderdagochtend een gewonde man aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de zaak. *Update*

Volgens het Algemeen Dagblad alarmeerden omstanders omstreeks 10 uur de politie nadat zij de man hadden aangetroffen. Politie en ambulancediensten verleenden daarna hulp aan de man.

Tegenover DUB wil de perswoordvoerder van de politie alleen kwijt dat het om een 29-jarige man zou gaan. De politie onderzoekt op dit moment hoe de man gewond is geraakt en op straat is beland.

In de flats aan de Warande wonen zowel studenten als niet-studenten.

*Update 16 augustus: De politie laat weten nog geen verklaring van het slachtoffer te hebben kunnen optekenen en is op zoek naar getuigen. Heb je wat gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via nummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.