Kruispunt Wentgebouw week dicht voor bus en auto

Het kruispunt Sorbonnelaan en Weg tot de Wetenschap gaat volgende week een weekje dicht

Het punt waar de Sorbonnelaan en de Weg tot de Wetenschap elkaar kruisen, gaat volgende week dicht voor auto’s en bussen. Lijn 12 wordt omgeleid. De bus stopt deze week dus niet bij de haltes Stadion Galgenwaard en zwembad Krommerijn.

Het kruispunt bij het Wentgebouw in De Uithof gaat dicht vanwege werkzaamheden aan de Uithoflijn. Vanaf maandag 19 tot en met zondag 25 augustus wordt het auto- en busverkeer omgeleid. De fietsers kunnen wel gebruik blijven maken van het kruispunt.

Bus 12 wordt na de Rubenslaan omgeleid via de Waterlinieweg, de Pythagoraslaan, Archimedeslaan en Leuvenlaan om vervolgens de normale route te rijden over de Padualaan. Tijdens deze periode worden de bushaltes bij stadion Galgenwaard (Herculeslaan) en zwembad De Krommerijn (Weg tot de Wetenschap) niet gebruikt door lijn 12(S).

Autoverkeer van de Weg tot de Wetenschap naar De Uithof wordt omgeleid via de Herculeslaan (bij stadion Galgenwaard), Waterlinieweg, Pythagoraslaan, Archimedelaan en ten slotte de Leuvenlaan.

Advertentie