De Appalachentrail. Foto: Wikimedia Commons

Veritas rouwt om verongelukte Paul

Bij studentenvereniging Veritas is met verslagenheid gereageerd op het overlijden van verenigingslid Paul Classen. De psychologiestudent kwam om tijdens een bergwandeltocht in de Verenigde Staten.

Read in English

Vanaf donderdag vier uur kan iedereen die daar behoefte aan heeft samenkomen op de vereniging, zo staat op de Veritas-website te lezen. De gehele week kunnen er nog bloemen worden gelegd en condoleances worden overgebracht.

De vereniging heeft een periode van rouw afgekondigd waarin de societeit aan de Kromme Nieuwegracht gesloten blijft.

De verongelukte student was volgens Veritas "een sociale, grappige en vrolijke jongen". Verschillende media maken melding van zijn overlijden. Hij zou tijdens een hiketocht in de Appalachen van een berg zijn gevallen.