Werken bij De Hoogstraat betekent werken in een aantrekkelijk werkklimaat met enthousiaste mensen, die in een informele sfeer samenwerken om het verblijf van de revalidant zo optimaal mogelijk te maken. De afdeling Facilitaire Zaken speelt hierbij een belangrijke rol.

Medio september zal de nieuwbouw van het technisch cluster worden opgeleverd en wordt de 2e ingang in gebruik genomen. Bij deze 2e ingang hoort ook een ontvangstbalie.

Wij zijn daarom per 1 september 2010,
in  eerste instantie voor de  periode van 9 maanden,

op zoek naar een:

TELEFONIST(E) – RECEPTIONIST(E)
tenminste 16 uur per week of op oproepbasis

welke afwisselend op de 2 ontvangstbalies inzetbaar is

De baan
De functie telefonist(e)-receptionist(e) is veelzijdig. Je belangrijkste taken zijn het ontvangen van bezoekers, het beantwoorden van hun vragen, het bedienen van de telefooncentrale en het afhandelen van de in- en externe post. Tevens ben je centralist in het kader van de bedrijfshulpverlening. Je werktijden liggen tussen 8.00 en 18.00 uur. Bij ziekte of verlof van een collega ben je bereid om meer te werken. Ook in weekenden en op feestdagen word je ingezet volgens rooster.

De kandidaat
Voor deze functie zoeken wij enthousiaste en flexibele kandidaten met een servicegerichte instelling, die het werken in een zorginstelling leuk vinden. Betrokkenheid, stressbestendigheid en het werken in teamverband zijn belangrijke kenmerken. Uiteraard heb je een duidelijke telefoonstem en kun je werken met computers. Enige ervaring in een vergelijkbare functie is een pré. Deze functie is eveneens geschikt voor een mindervalide collega.

De arbeidsvoorwaarden
Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO ziekenhuizen.
De functie is ingedeeld in FWG 25 (maximaal € 2.145,00 bruto op basis van 36 uur per week).
Verder bestaat ons arbeidsvoorwaardenpakket uit een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot gebruik van sportfaciliteiten.

Interesse?
Heeft deze advertentie je interesse gewekt en wil je meer informatie? Dan kun je daarvoor contact opnemen met  Angelique Mulder-Exel, assistent afdeling V&S, telefoon 030-256 13 31 (aanwezig op: dinsdag, woensdag en vrijdag).

Je sollicitatiebrief met motivatie en CV kun je vóór woensdag 14 juli a.s. e-mailen naar sollicitatie@dehoogstraat.nl, onder vermelding van vacaturenummer 10.069.

De 1e oriënterende gesprekken staan gepland op vrijdag 16 juli 2010