Over het IJ Festival is het zomer locatietheaterfestival aan de oevers van het IJ. Van donderdag 7 t/m 17 juli staat Amsterdam Noord in het teken van bijzondere voorstellingen die te zien zijn op verschillende, onverwachte en verassende locaties. Over het IJ Festival kan niet bestaan zonder vrijwilligers, die zich met de veel betrokkenheid en enthousiasme inzetten.

Ook dit jaar zijn wij op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten in de periode van 20 juni t/m 22 juli. Dus hou jij van theater, festival, muziek? Ben jij betrokken, enthousiast en wil jij samen met ons het festival tot een onvergetelijk succes maken? Meld je dan nu aan als vrijwilliger!

Wij bieden: Vrijkaarten voor unieke theatervoorstellingen, Het festival T-shirt, een welverdiend vrijwilligersfeest, muziekoptredens, een heleboel gezelligheid, ervaring en dankbaarheid.

Wij vragen:beschikbaarheid voor minimaal 4 diensten. De gemiddelde lengte van een dienst is tussen de vier en zes uur. Er zijn verschillende functie waar je uit kan kiezen: Publieksbegeleider, Kaartverkoop- en informatie, Merchandise- en informatiebalie, Bouw & Aankleding, Runner, Flexmedewerker en Subcoördinator.

Zin om ons team te komen versterken? Meld je nu aan via vrijwilligers@overhetij.nl of bel naar 020-4922229 (vraag naar Deborah of Anne). Kijk voor meer informatie op www.overhetij.nl