Win bioscoopkaartjes voor Griekse film in Filmtheater 't Hoogt

Body: 

DUB mag 3x2 kaartjes weggeven voor de film Suntan die op 10 mei draait in Filmtheater 't Hoogt. De voorstelling is va het Rotterdamse filmplatform Roffa Mon Amour Monthly dat maandelijks films vertoont van opkomende regisseurs. 

Suntan gaat over Kostis, een introverte, kalende en zwaarlijvige dokter van middelbare leeftijd die woont en werkt op het kleine Griekse eiland Antiparos. In de winter is daar weinig te doen, maar wanneer de zomer aanbreekt transformeert het eiland tot de 'hedonistische happiness space' voor ’s werelds grootste feestbeesten.

Coming-of-Middle-Age film
Kostis leidt een teruggetrokken bestaan op het eiland tot hij verliefd wordt op de prachtige, jonge Anna. Ze neemt hem mee op avontuurlijke eilandtochten, naar het naaktstrand en naar feestjes met haar vrienden. Al snel kan Kostis zich geen leven zonder haar meer voorstellen en verliest hij alle controle over zijn gevoelens voor haar.

Bijzonder aan Roffa Mon Amour Monthly is dat de films van dit platform altijd op exact hetzelfde moment in verschillende bioscopen in Nederland draaien. Na afloop kunnen er namelijk altijd via een livestream vragen gesteld worden aan de regisseur. Dat gebeurt via Whatsapp. Bekijk de livestream Q&A om hier een beeld van te krijgen.

Winnen
DUB geeft 3x2 kaartjes kaartjes weg voor Suntan die op 10 mei om 21 uur begint in Filmtheater 't Hoogt. De film is in het Engels gesproken. Mail om kans te maken op twee kaartjes vóór 10 mei 11 uur je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl

Facebook Twitter Whatsapp Mail