Win een lunch voor twee bij Jazzmans Minnaert

Body: 

Het einde van het collegejaar is in zicht en de zomervakantie staat voor de deur: de hoogste tijd dus om het jaar goed af te sluiten en de zomer in te luiden. Heb je een studiegenoot of collega met wie je zou willen lunchen? Doe dan mee aan onze prijsvraag, want DUB mag drie lunches voor twee weggeven bij Jazzmans Minnaert.

Of je nou je laatste tentamen hebt gehad of juist nog heel veel moet afronden, lunchen moet je toch. En het is een goede manier om nog even in alle rust de week (of het jaar) af te sluiten onder het genot van een hapje en een drankje.

Lunchtime
Bij Jazzmans Minnaert kun je terecht voor je ontbijt en de nodige drankjes maar de focus ligt vooral op de lunch, binnen of op het net geopende terras. Eke donderdagavond is er een Pubavond en op vrijdag is er van 16.00 tot 19.00 uur een vrijmibo en op donderdagen kun je er ook dineren.

Winnen
DUB mag drie lunches voor twee personen weggeven. De lunchbon (10 euro pp) is in te wisselen tot en met 31 december 2018. Let op: tijdens de zomerperiode gelden er andere openingstijden, zie voor actuele openingstijden de Facebookpagina van Jazzmans Uithof. Mail om kans te maken voor 1 juli je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. WInnaars krijgen op 2 juli persoonlijk bericht.

Facebook Twitter Whatsapp Mail