Win een vrijmibo voor 10 personen bij Jazzmans Minnaert

Body: 

Of je nou het eerste collegejaar wil inluiden met je kersverse studiegroep of de vakantieverhalen van je collega's wilt horen: het zijn goede redenen om samen het glas te heffen. DUB mag een vrijmibo weggeven voor tien personen inclusief bittergarnituur bij Jazzmans Minnaert.

Read in English
 

Read in English

Zo net na de zomervakantie is het altijd weer even inkomen. Misschien loop je wel voor het eerst rond hier op de UU. Of misschien ben je alweer helemaal uit de vakantie-mood. Hoe dan ook: een vrijmibo kan een goede manier zijn om de week af te sluiten, het weekend te verwelkomen en om nieuwe gezichten wat beter te leren kennen. 

Borrelen op het terras
Dat je in Jazzmans Minnaert terecht kan voor je ontbijt, lunch en koffie wist je misschien al, maar je kan er ook naartoe om te borrelen. Binnen of op het net voor de zomer geopende terras. Eke donderdagavond is er een Pubavond en op vrijdag is er van 16.00 tot 19.00 uur een vrijmibo. Op donderdagen kun je er ook dineren.

Winnen
DUB mag een vrijmibo voor 10 personen (3 drankjes per persoon) weggeven inclusief bittergarnituur in te wisselen op een vrijdag in september of oktober. Vertel ons voor 31 augustus per mail waarom jij wilt gaan borrelen in Jazzmans Minnaert en met wie. Winnaars ontvangen uiterlijk 2 september persoonlijk bericht. 

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail