Win kaarten voor Andy Shauf in TivoliVredenburg (Verplaatst)

Body: 

Op donderdag 26 maart komt de Canadese singer-songwirter Andy Shauf naar Utrecht voor een concert in TivoliVredenburg. DUB geeft kaarten weg! Dit concert is verplaatst naar zondag 25 oktober.

Read in English

Andy Shauf, die je ook kunt kennen van de band Foxwarren, maakt eerlijke en persoonlijke liedjes die veelal gaan over hartzeer en eenzaamheid. Hij zoekt zijn woorden zorgvuldig uit, waardoor zijn werk bijna poëtisch klinkt. De ietwat somber aandoende onderwerpen klinken daarom toch toegankelijk.  In 2016 verscheen zijn plaat The Party, alweer een tijdje geleden, maar het is dan ook zo’n album dat pas na tientallen draaibeurten zijn geheimen prijsgeeft. In de tussentijd was Andy Shauf op pad met zijn band Foxwarren, waarmee hij afgelopen juni nog in TivoliVredenburg. In januari kwam zijn laatste album The Neon Skyline uit.

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor zijn concert op donderdag 26 maart in TivoliVredenburg (aanvang 20.15 uur). Mail, om kans te maken op twee kaarten, voor 23 maart je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Dit concert is verplaatst naar zondag 25 oktober.

Bekijk hieronder de muziekvideo: Things I Do

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail