Foto: Stadsschouwburg Utrecht

Win kaarten voor Broken Winged Bird in Stadsschouwburg Utrecht

Body: 

Jouman Fattal en Alidtcha Binazon spelen de hoofdrollen in Broken Winged Bird. Een confronterende voorstelling over de zwarte Amerikaanse soldaat Timothy Hood en zijn vrouw Michelle, die na voor het land gestreden te hebben moeten dealen met een gesegregeerd Amerika. DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling op 20 november in Stadsschouwburg Utrecht.

In de Tweede Wereldoorlog vecht Hood mee aan geallieerde zijde, maar als hij terugkeert wordt hij niet als held onthaald, zoals zijn witte kameraden. Hij moet zich opnieuw voegen in een volledig gesegregeerde samenleving. Hij verplaatst een bordje in de tram, omdat hij nergens kan zitten. Het wordt hem fataal. Welke wereld laat hij achter voor Michelle?

Winnen
Wil jij hier naartoe? DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling op zaterdag 20 november in Stadsschouwburg Utrecht. Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk 15 november je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Geen kaartje gewonnen? Ga met korting!
Als een voorstelling niet is uitverkocht, kun je als student vanaf 12.00 uur diezelfde dag voor 10 euro een kaartje kopen, op vertoon van je bewijs van inschrijving en een geldige collegekaart (met pasfoto én studiejaar). Meer weten, klik hier als je hier.

Facebook Twitter Whatsapp Mail