Win kaarten voor De Allesgelover

Body: 

Toneelgroep Opium voor het volk speelt De Allesgelover, op 9 maart te zien in de Stadsschouwburg. DUB geeft 2x2 kaarten weg.

Toneelgroep Opium voor het volk speelt De Allesgelover, op 9 maart te zien in de Stadsschouwburg. DUB geeft 2x2 kaarten weg.

Het theaterstuk De Allesgelover gaat over complotdenker Albrecht, die eigenaar is van een noodlijdende bioscoop. Hij gelooft niet in een of twee complottheorieën, maar in álle - van Atlantis tot de maanlanding; overal zitten geheime genootschappen achter met verborgen agenda's. 

In plaats van zijn noodlijdende bioscoop uit het slop te trekken, maakt hij dag en nacht youtube-video's waarin hij de meest wonderbaarlijke samenzweringen 'onthult'. Albrechts dochter Leia zoekt hulp voor de bioscoop en stuit daarbij toevallig op Antoinette, een oude liefde van Albrecht, die voor een internationale bioscoopgigant werkt. Albrecht heeft 'bewijzen' dat deze bioscoopgigant een dekmantel is voor duistere krachten als de De Nieuwe Wereldorde en de Illuminati. Als hij erachter komt waar Antoinette werkt, slaan alle stoppen door.

Wil jij De Allesgelover zien? DUB geeft 2x2 kaarten weg voor de voorstelling op 9 maart in de Stadsschouwburg. Om kans te maken, mail je vóór 5 maart je gegevens naar DUBprijsvraag@uu.nl onder vermelding van "De Allesgelover". Winnaars krijgen op 7 maart bericht.

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail