Win kaarten voor Pieces of Tomorrow - Matthäus Passion in TivoliVredenburg

Body: 

Op 4 april 2019 komt de Nederlandse Bachvereniging naar TivoliVredenburg voor Pieces of tomorrow - Matthäus Passion in TivoliVredenburg. DUB geeft kaarten weg voor deze ingekorte (hoe dúrven ze!) Matthäus.

Read in English

In maart 2017 luisterde er al een uitverkochte zaal in TivoliVredenburg naar de Nederlandse Bachvereniging: Bach, het lijdensverhaal. Zang, solisten en St. Paul ontmoetten elkaar in een ingekorte Matthäus.

Over de voorstelling
De Matthäus Passion van Bach: de heilige graal van de klassieke muziek. Een van de grootste kunstwerken die de mensheid heeft voortgebracht. TivoliVredenburg gaat de onmogelijke uitdaging aan om tweeënhalf uur goud terug te snoeien naar Pieces-formaat. Maar gelukkig doen ze dat samen met de specialisten bij uitstek: De Nederlandse Bachvereniging, die je kent van ‘dé’ jaarlijkse uitvoering in Naarden. En dan ook nog met uitleg door St. Paul, de musici en de dirigent. Een buitenkans van topformaat.

Winnen
Wil jij kansmaken op 2 kaarten voor Pieces of tomorrow - Matthäus Passion in TivoliVredenburg? Mail dan voor 1 april je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl

Alvast in de stemming komen? Beluister de hoogtepunten uit de Matthäus-Passion alvast in de Spotify-playlist:

 

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail