Win kaarten voor Robin Hood in de Stadsschouwburg Utrecht

Body: 

In de reeks What’s in a fairytale?! wordt de betekenis van oeroude sprookjes en legendes onder de loep genomen. DUB mag kaarten weggeven voor de voorstelling over Robin Hood op vrijdag 6 april in de Stadsschouwburg Utrecht.

'What’s in a fairy tale?!’ Vanuit die vraag maken regisseur Sarah Moeremans en schrijver Joachim Robbrecht een serie voorstellingen bij Toneelgroep Oostpool. Ze onderzoeken de betekenis van sprookjes en in het eerste deel van de reeks wordt de rebelse Robin Hood onder handen genomen. Wat is er na 800 jaar nog over van zijn verleden?

Robin Hood door Toneelgroep Oostpool
Robin Hood leeft samen met Lady Marian en zijn merry men in Sherwood Forest. Wat begon als ludieke actiegroep is nu een slinkend clubje rebellen. De rek is eruit. Het volk heeft geen hongersnood meer en met de populistische Koning Jan en zijn nieuwe subsidieregelingen is het leven zo slecht nog niet. Robin Hood blijkt, tegen zijn zin in, deel te zijn geworden van het systeem waar hij zich al die jaren tegen heeft verzet en belandt in een existentiële crisis.

Winnen
De voorstelling Robin Hood is op vrijdag 6 april 2018 (aanvang 20 uur) te zien in de Stadsschouwburg Utrecht. We mogen 2x2 kaarten weggeven. Wil jij twee kaarten winnen? Mail dan uiterlijk 3 april je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl

Bekijk hier de trailer:

 

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail