Foto: still uit video SWAY- Medhi Walerski (NDT 2 | Sierra Oscar Foxtrot Tango)

Win kaarten voor Sierra Oscar Foxtrot Tango in Stadsschouwburg Utrecht

Body: 

Op woensdag 11 december is de dansvoorstelling Sierra Oscar Foxtrot Tango te zien in de Stadsschouwburg. DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven!

Read in English

Tijdens Sierra Oscar Foxtrot Tango dagen vier contrasterende choreografische stemmen de jonge dansers van Nederlands Dans Theater 2 uit.

Het programma

 • Medhi Walerski – SWAY
  Met Sway’ heeft Medhi Walerski heeft een nieuw werk voor het gezelschap gecreëerd. 
 • Marco Goecke – Wir sagen uns Dunkles
  Van ‘associate choreographer’ Marco Goecke wordt het eigenzinnige Wir sagen uns Dunkles (2017) gedanst, op muziek van Schubert, Schnittke en Placebo. 
 • Yoann Bourgeois – Little song
  .De Franse choreograaf Yoann Bourgeois toont met het nieuwe werk 'Little song' een bewerking van zijn 'Fugue Table' (2010); een werk waarin onmerkbaar genavigeerd wordt tussen natuurkunde en poëzie, dans en acrobatiek.
 • Sharon Eyal & Gai Behar – Sara
  Terug op het NDT-podium: het mysterieuze ‘Sara’ (2013) van het innovatieve choreografenduo Sharon Eyal en Gai Behar, in een nieuwe versie

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling op 11 december (aanvang 20.00 uur) in Stadsschouwburg Utrecht. Mail om kans te maken op twee kaarten uiterlijk 9 december je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

Bekijk hieronder de video: SWAY- Medhi Walerski (NDT 2 | Sierra Oscar Foxtrot Tango)

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail