Win kaarten voor Squad in TivoliVredenburg

Body: 

Alle R&B-fans opgelet: op donderdag 29 augustus komt Squad naar TivoliVredenburg. DUB mag gratis kaarten weggeven!

Read in English

Squad belooft de meest populaire rappers en de hardste R&B naar Utrecht te halen. Meer over de artiesten van deze avond: Bizzey verliet in 2016 het succesvolle Yellow Claw om solo nog succesvoller te worden. Hij blijft maar scoren, met Drup als huidige hit. Zijn nieuwe album Tido is net uit! Josylvio domineerde vorig jaar de streaminglijsten met Catch Up, en momenteel doet hij dat weer met Gimma. Idaly kennen we van New Wave, maar ook solo gaat hij hard, vorig jaar met Louboutin en als voorloper in de game scoorde hij deze lente alvast een zomerhit met Birthday (ft. Emms). Dit is SQUAD #9 Pull up & rewind!

Winnen
Wil jij naar Squad op donderdag 29 augustus in TivoliVredenburg? Dat kan, want DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven! Mail om kans te maken op twee kaarten uiterlijk woensdag 27 augustus je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen op 28 augustus persoonlijk bericht.

Bekijk hieronder de muziekvideo van Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha - Hij is van mij om alvast een beetje in de stemming te komen.

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail