Win kaarten voor theatervoorstelling Kamp

Hotel Modern staat met de indrukwekkende voorstelling Kamp van 7 tot 10 mei in Theater Kikker. DUB mag 2x2 kaarten weggeven.

Hotel Modern probeert zich het onvoorstelbare voor te stellen: de grootste massamoord in de geschiedenis. Op het toneel wordt de miniatuurversie van Auschwitz tot leven gewekt: duizenden geknutselde poppetjes van 8 centimeter groot verbeelden de gevangenen en hun beulen. Als reusachtige oorlogsverslaggevers dwalen de spelers met minicamera’s door de maquette, filmen de gruwelijke gebeurtenissen en maken het publiek ooggetuige.

Kamp ging in 2005 in première en maakt sindsdien internationaal furore. Nu is de voorstelling sinds lange tijd weer terug in Utrecht. Indertijd schreef de Volkskrant: “De makers hebben een vorm gevonden die het mogelijk maakt het opnieuw over dit beladen onderwerp te hebben. Om aan de orde te stellen tot welke uitersten mensen in staat zijn. In alle oprechtheid.”

Kamp is te zien van 7 tot 10 mei in Theater Kikker, iedere dag om 20.30 uur in de Grote Zaal. Meer informatie kun je hier vinden. Wil jij twee kaarten winnen voor de voorstelling op zaterdag 10 mei? Mail dan vóór 30 april je gegevens naar dubprijsvraag@uu.nl onder vermelding van "Kamp".  Deze winactie is inmiddels afgelopen.

Advertentie