Foto: Stadsschouwburg Utrecht

Win kaarten voor theatervoorstelling: Van de andere kant - Afgelast

Body: 

In de muzikale theatervoorstelling Van de andere kant laten de hoofdrolspelers Izaline Calister en Thijs Borsten op humoristische wijze het Nederlandse en Antilliaanse publiek naar zichzelf kijken door de ogen van de ander. DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling op woensdag 1 december in Stadsschouwburg Utrecht. ** Omdat de theaters i.v.m. de nieuwe coronamaatregelen de deuren moeten sluiten om 17.00 uur is deze voorstelling helaas geannuleerd.

Met Nederlandse en Antilliaanse liedjes wordt over het leven verteld vanuit de verschillende perspectieven. Hoe kijken we naar elkaar? Wat is cultureel bepaald en wat is karakter? En hoe waar zijn onze aannames eigenlijk? Izaline en Thijs vertellen over de verschillen en overeenkomsten tussen hun (ei)landen, waarbij ze traditioneel en nieuw eigen repertoire brengen.

Winnen
Wil jij hier naartoe? DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling op woensdag 1 december in Stadsschouwburg Utrecht. Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk 27 november je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Geen kaartje gewonnen? Ga met korting!
Als een voorstelling niet is uitverkocht, kun je als student vanaf 12.00 uur diezelfde dag voor 10 euro een kaartje kopen, op vertoon van je bewijs van inschrijving en een geldige collegekaart (met pasfoto én studiejaar). Meer weten, klik hier als je hier.

Facebook Twitter Whatsapp Mail