Foto: still uit Under Pressure | Official Trailer

Win kaarten voor voorstelling Under Pressure in Stadsschouwburg Utrecht

Body: 

Tegenwoordig staan we altijd onder druk en dat geven theatermakers Benjamin Moen en Yannick Noomen goed weer met hun voorstelling Under Pressure. DUB mag kaarten weggeven voor de theatervoorstelling op 8 januari 2020 in Stadsschouwburg Utrecht!

Theatermakers Benjamin Moen en Yannick Noomen maken met Under Pressure een voorstelling over het gegeven dat we tegenwoordig altijd onder druk staan. We voelen druk om te groeien, druk om te presteren, en druk om meer, beter en groter te gaan. En om die druk voor zichzelf op te voeren besloten Benjamin en Yannick om een voorstelling in de grote zaal te maken. Een grote stap als je altijd in kleine zalen gespeeld hebt.

In de voorstelling laat het tweetal zien wat er allemaal kan in de grote zaal. En ook hoe die verschrikkelijke hoeveelheid aan keuzes je kan lamleggen. Iets wat iedereen tegenwoordig wel zal herkennen uit zijn eigen leven. “Een feest der mogelijkheden”, zei de Volkskrant daarover. Die 4 sterren gaf. Ook gingen ze een samenwerking aan met de Utrechtse muzikant en producer Niels Broos. Broos was onderdeel van het Kyteman Orchestra en speelde o.a. met muzikanten als Jameszoo en Binkbeats. Voor Under Pressure maakt hij live de soundtrack.

“Een sterke voorstelling over stress” - Theaterkrant

Winnen 
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling Under Pressure op 8 januari (aanvang 20.00 uur) in Stadsschouwburg Utrecht. Mail, om kans te maken op twee kaarten, voor 6 januari je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen op 6 januari persoonlijk bericht.

Bekijk hieronder de trailer inclusief soundtrack van Niels Broos:

  

 

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail