Win kaarten voor We Are The City & Hope in TivoliVredenburg

Body: 

Op 1 maart komen de Canadese band We Are The City en de Berlijnse band Hope naar Utrecht voor een gezamenlijk concert in TivoliVredenburg. DUB geeft kaarten weg!

Read in English

We Are The City
De Canadese band We Are The City maakt pop met een experimentele aanpak. Hun vijfde album RIP kwam begin 2020 uit, waarop hun poprock wordt gemixt met iets intiemers en introspectievers. In het ene nummer wordt soepele electrosoul aangevuld met gitaargeweld, in het andere staan sfeervolle hiphopinvloeden of ongebruikelijke percussieritmes op de voorgrond.

Hope
Het viertal Hope komt uit Berlijn en maakt avant-garde pop die naar postrock en noise neigt. Het zelfgetitelde debuutalbum werd opgenomen in een verlaten sanatorium en verscheen in 2017, een jaar later maakte Hope veel indruk op Eurosonic.

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor het concert op zondag 1 maart. Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk donderdag 27 februari je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl Winnaars ontvangen persoonlijk bericht op 28 februari.

Alvast in de stemming komen? Bekijk hieronder de muziekvideo's Song in My head en Drop your knives:

 

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail