Win kaartjes voor Wintercollectie: 'Dit gebeurt allemaal tegelijk' in Theater Kikker

Body: 

Van dinsdag 6 tot zaterdag 10 december presenteert Theater Kikker de Wintercollectie. DUB geeft 2x2 kaartjes weg voor de slotvoorstelling: 'Dit gebeurt allemaal tegelijk' op zaterdag 10 december 2016.

Van dinsdag 6 tot zaterdag 10 december presenteert Theater Kikker de Wintercollectie. DUB geeft 2x2 kaartjes weg voor de slotvoorstelling: 'Dit gebeurt allemaal tegelijk' op zaterdag 10 december 2016.

De Wintercollectie is een festival met het beste van het nieuwste theater. Met dit jaar een wintereditie van de collectie, het jonge makers festival van Theater Kikker. Wanneer de dagen kouder en korter worden, verzamelt Theater Kikker de mooiste, vreemdste en brutaalste voorstellingen van jonge theatermakers. Makers die indruk maken en bovendien nog in bezit zijn van jeugdige (over)moed die de wereld kan veranderen. Speciaal voor deze collectie zijn negen opvallende voorstellingen geselecteerd en samen vormen zij een interessant programma omlijst door een afwisselend randprogramma. 

Dit gebeurt allemaal tegelijk
De voorstelling: 'Dit gebeurt allemaal tegelijk' is in de collectie omdat deze bizarre parade iets wezenlijks over de menselijke aard blootlegt. Hoe zien mensen eruit in bepaalde situaties? En hoe verschuilen ze zich achter de façade van hoe ze denken dat het eruit zou moeten zien? In de poging het leven hanteerbaar te maken brengt regisseur Eva Line de Boer een groep bijzondere spelers bij elkaar. We kijken naar elkaar en naar onszelf. De wereld als een poppenkast. Een constante stroom van mensen, die allemaal een poging doen. Absurd en herkenbaar, grappig en ontroerend.

Chez Jolie
Na de voorstelling kun je nog even door, want programmeur Jolie Vreeburg praat ’s avonds na in de foyer van Theater Kikker in Chez Jolie. De makers van de voorstellingen en speciale gastkijkers geven hier hun mening over elkaars werk en gaan dieper in op de voorstellingen zelf. Dit is (elke avond) te zien na afloop van de laatste voorstelling en toegang is gratis.

Winnen
DUB geeft 2x2 kaartjes weg voor de slotvoorstelling: 'Dit gebeurt allemaal tegelijk' op zaterdag za 10 december om 20.00 uur. Wil je hier naartoe? Mail dan voor 7 december a.s. je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl

Facebook Twitter Whatsapp Mail