Vidius-voorzitter Leonie van der Velden: "Mam, ik wil hier weg".

Huisbaas vermoordt voorzitter Vidius

Body: 

Huur al maanden niet betaald? Levensgevaarlijk. In een thriller noir wordt Vidius-voorzitter Leonie van der Velden te grazen genomen door een huisbaas met losse handjes.

Huur al maanden niet betaald? Levensgevaarlijk. In een thriller noir wordt Vidius-voorzitter Leonie van der Velden te grazen genomen door een huisbaas met losse handjes.

November is door studentenunie Vidius gebombardeerd tot Maand van de Studentenhuisvesting Utrecht (MSHU) en de studenten trekken alle registers open om dat duidelijk te maken.

Eerder deze maand werd al een flashmob georganiseerd, er worden fietszadels versierd op de Drift, er wordt geborreld om het verdriet van een slechte huisbaas weg te drinken. En nu is er een thriller met een huisbaas from hell. Een soort "Wim Vloet The Movie".

Mooi om te zien dat Leonie van der Velden niet alleen een krachtig behartiger is van Utrechtse studentenbelangen, maar ook een ongekend talent als actrice. Kijk en geniet. En luister vooral ook even naar die heerlijke gil na 51 seconden in de film.

Facebook Twitter Whatsapp Mail