Doekle in betere tijden

Twitterpraat: Doekle kan niet spellen

Body: 

Een nieuw jaar, een nieuwe Twitterpraat. Met een wel erg pijnlijke tweet van Inholland-bestuursvoorzitter Doekle Terpstra.

Een nieuw jaar, een nieuwe Twitterpraat. Met een wel erg pijnlijke tweet van Inholland-bestuursvoorzitter Doekle Terpstra. De leukste Twitter-berichten van de afgelopen week verzameld door DUB.

De oorspronkelijke tweet heeft Doekle Terpstra (Inholland) al verwijderd, maar niet voordat Marc Chavannes (NRC) er een screenshot van maakte. Pijnlijke fout.

Brand in Casa Confetti. Dat was even schrikken voor de bewoners. Gelukkig was de brandweer er op tijd bij

 

De SSH zei tegen DUB dat alle brandbeveiligers in de studentenflat goed werkten, maar deze bewoner heeft niks gehoord:

 

Voor sommigen begint het studiejaar te vroeg

 

Mooie beeldspraak van de jonge christendemocraten. Benieuwd of de oude christendemocraten wel de basisbeurs gaan afschaffen.

 

De Volkskrant vloog deze week uit de bocht met berichtgeving over de supervulkaan, zoals UB-medewerker Jeroen Bosman al vroeg opmerkte. Bijna vier dagen later staat het bericht nog steeds op de site van de Volkskrant. En de kritische reacties onder het artikel, die er eerder stonden, hebben ze voor het gemak maar onzichtbaar gemaakt.

 

Dit is pas een supervulkaan!

 

Ook een leuke tweet gezien?
Heb je ook een tweet gezien die in deze rubriek moet? Twitter ons, zet het in de comments of doe ouderwets en stuur een mailtje.

Facebook Twitter Whatsapp Mail