Al een tijdje ben ik bezig met het schrijven van een boek. Als student psychologie en literatuurwetenschap heb ik echter genoeg te doen in mijn vrije tijd. Toch heb ik besloten dat het de moeite waard is. Ik heb mijn boek 'De Laatste Glimlach' voor een deel op de website tenpages.com geplaatst. 

Tenpages.com is een platform waarop mensen kunnen investeren in verhalen die ze goed/mooi/leuk etc. vinden. Voor 5 euro kun je een aandeel kopen in een manuscript waarna je geld verdient met de boekverkoop indien het boek wordt uitgegeven. 

In een maand heb ik al een boel investeerders in mijn verhaal en ik heb nog minstens 3 maanden om de eindstreep te halen. Houd je van lezen en wil je er een zakcentje aan verdienen? Doe dan mee en zie straks een UU-student in de boekhandel liggen;) Mijn manuscript is te vinden op: http://tenpages.com/manuscript/de_laatste_glimlach. Hier staat ook verdere informatie voor de aandeelhouders. 



Dit is de samenvatting:
Jonathan Kemper is een vijfenveertigjarige schrijver die door zijn grote liefde is verlaten. Dit beïnvloedt hem emotioneel dusdanig dat hij niet meer in staat is te schrijven en steeds verder in de financiële problemen komt. Wanneer hij een pasfoto op straat vindt wordt hij geïnspireerd om een nieuw verhaal te schrijven. Hij wil de geschiedenis van de vrouw op de foto achterhalen en heeft als enige aanwijzing de woorden: Netanya Koop, december 1941.
Na een moeizame zoektocht ontmoet hij Hendrik, de ex-geliefde van Netanya. Deze vertelt hem dat Netanya een Joodse vrouw was en in september 1943 werd afgevoerd naar Kamp Westerbork.
Terwijl Jonathan de geschiedenis van Hendrik en Netanya opschrijft sluit hij een hechte vriendschap met Hendrik. De liefdesgeschiedenis van deze man raakt verstrengeld met de zijne en het lijkt erop dat hij zichzelf in het verhaal gaat verliezen. Totdat hij achter de waarheid komt...

Wil je meer weten? Stuur me dan een bericht.