Zou in dit UIT-groepje van 2020 de meest gemiddelde UU-student zitten? Foto DUB

Ben jij de meest gemiddelde UU-student?

DUB zoekt de meest gemiddelde Nederlandse UU-student. Dit om een tegengeluid te geven aan al die verhalen over bovenmatig presterende studenten die steeds de media halen. Dus ben jij een student die ‘gewoon’ zijn best doet om een diploma te halen, doe dan mee aan onze enquête en win niet alleen de titel, maar ook een leuke prijs.

Read in English

Door artikelen zoals De Veelbelovende Vijftien en interviews met studenten die universitaire prijzen en Olympische medailles winnen, krijgt DUB de klacht dat we daarmee de prestatiedruk op studenten verhogen: alsof gewoon niet goed genoeg is. Door de gemiddelde UU-student in het zonnetje te zetten, wil DUB een tegengeluid geven.

Dus ben jij een student en doe jij ‘maar’ één studie? Ga jij níet met Jeff Bezos de ruimte in en zit je níet in tien verschillende besturen, raden, en commissies? Heb je géén duizenden volgers op YouTube of Instagram en ook  geen goud gewonnen op de Olympische Spelen? Nooit meegedaan aan een miss-verkiezing? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vul onze vragenlijst voor 21 maart 2022 in en doe mee. Het invullen kost je maar vijf minuten. Als jij in het plaatje past van de meest gemiddelde student komt DUB bij je langs voor een interview en een paar foto’s. De meest gemiddelde UU-student staat iets leuks te wachten.

En o ja, we zoeken ook de meest gemiddelde internationale student, maar daarvoor is een aparte vragenlijst opgesteld.