Student vergelijkt blanco koker met een wc-rol

Bijna 400 reacties op sociale media over de blanco bulkoker

In plaats van de chique geel-zwart bedrukte UU-kokers waarin studenten normaal hun bul ontvangen, werden de afgelopen weken blanco kokers uitgereikt. Dit tot grote teleurstelling van velen. Maar behalve tranen waren er bijna vierhonderd, vaak zeer vermakelijke Facebookreacties op ons nieuwsbericht binnengekomen. DUB selecteerde de tien grappigste.

1. Drommels, drommels en nog eens drommels!

2. Een creatieve oplossing van Isabel!

3. Dan lijkt het toch nog wat!

4. Deze dappere strijder moet nu haar koffiepads bewaren in een blanco koker

5. Wat een dedication! Daar zullen ze bij de matchingsdag alleen maar bewondering voor hebben!

6. Een blanco koker of een blanco diploma?

7. Kijk, Tara heeft standaarden!

8. Hoeveel fleurige kokers zou je kunnen kopen van 2000 euro per jaar?

9. In te wisselen op de tweede donderdag van de maand tussen 10 en 11, bij volle maan en op de eerstvolgende schrikkeldag, mits je vijf werkdagen van tevoren een schriftelijke aanvraag indient (in tweevoud)!

Ook op Twitter kwam er een reactie binnen: daar zocht een trotse vader een mooie koker om zijn dochter mee te verrassen bij haar buluitreiking. Een chique UU-koker vinden is niet gelukt, maar vanaf half november zouden de UU-kokers wel weer terug moeten zijn. Of de blanco kokers dan in te wisselen zijn voor de UU-kokers? De universiteit moet er nog een besluit over nemen.