UIT-bestuur trekt regenscenario uit de kast

Indoor picknicken omdat het buiten pijpestelen regent. foto DUB

Toen de eerste groep UIT-lopers even na 11 uur aan de lunch begon was het nog droog en konden de eerstejaars nog op het Paardenveld eten. Maar de tweede en derde groep UIT-lopers moesten na het introductieprogramma picknicken in TivoliVredenburg waar ze de openingsshow hadden bijgewoond.

De rest van het programma gaat gewoon door, zegt woordvoerder van het UIT-bestuur Jayanti Lalji. De UIT-lopers krijgen een poncho die ze droog moet houden tijdens de wandeling door de binnenstad van Utrecht.

Voor de rest van de week ligt het regenscenario klaar. Het UIT-bestuur beslist elke avond of het programma van de volgende dag moet worden aangepast. Zo ja dan verstuurt het bestuur in de ochtend een pushbericht naar alle deelnemers. De meeste activiteiten worden wanneer het hard regent verplaatst naar TivoliVredenburg of sportcentrum Olympos. De Plogging Run (zwerfafval oprapen terwijl je jogt) van dinsdagochtend en de zomerbarbecue bij zwembad Krommerijn op donderdag zijn de enige activiteiten die bij regen komen te vervallen.

Advertentie