Vandaag laatste kans mee te doen aan de campuscolumnistwedstrijd

Body: 

Je kunt nog tot 1 december columns inleveren om Campuscolumnist 2017 te worden. De winnaar wordt 18 januari bekend gemaakt.

Je kunt nog tot 1 december columns inleveren om Campuscolumnist 2017 te worden. De winnaar wordt 18 januari bekend gemaakt.

DUB is op zoek naar de Campuscolumnist 2017. Iedereen die op 1 januari verbonden is aan de UU mag meedoen.

De jury komt half december bij elkaar en zal dan drie genomineerden aanwijzen. Tijdens de nieuwjaarsborrel van DUB op 18 januari zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Eerder publiceerde DUB al verhalen met tips voor de deelnemers. De huidige campuscolumnist Niels Peuchen adviseert zijn opvolger dicht bij jezelf te blijven.

Jurylid Frank Heinen zegt in een interview met DUB vooral te zoeken naar originaliteit. “Vaak zullen dezelfde onderwerpen terugkomen, zoals veranderingen in het onderwijs, hospiteeravonden of een eerste stapavond. De truc is dan om toch een originele invalshoek te vinden.”

Om mee te dingen naar de titel Campuscolumnist 2017 van de UU moet je twee columns insturen. De columns moeten het universitaire leven verrassend onder de loep nemen en mogen niet langer zijn dan 500 woorden. Stuur de columns naar: m.j.agterberg@uu.nl

Facebook Twitter Whatsapp Mail