DOK20 is een jonge organisatie die begeleiding biedt aan kinderen en jongeren met een psychiatrische stoornis of een lichamelijke/verstandelijke beperking. Je werkt  gericht aan doelen binnen de thuissituatie of op school. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het vergroten van de sociale of emotionele vaardigheden van het kind of aan het vergroten van de zelfredzaamheid. Je wordt bij je begeleiding ondersteund door een team van orthopedagogen en psychologen. In de regio Leiden en Utrecht werken wij met een team van ruim 700 studenten.

 

Per direct is DOK20 op zoek naar begeleiders om te werken bij een gezin in de regio Utrecht (b.v. Utrecht, Amsterdam, Barneveld, Amersfoort). Wij zijn op zoek naar studenten psychologie of pedagogiek. Als je een andere opleiding volgt en/of relevante werkervaring hebt, is het ook mogelijk om een sollicitatiebrief te sturen. Flexibiliteit, enthousiasme, inzet en betrouwbaarheid zijn belangrijke eisen om dit werk te kunnen doen. Relevante werkervaring is niet noodzakelijk maar wel een pré. 

 

Er wordt bij de gezinnen zowel overdag als s'avonds, door de week en in het weekend gewerkt. Afhankelijk van jouw rooster, de wensen van het gezin en het type begeleider dat een gezin zoekt, wordt je door ons geplaatst bij een leuk gezin. Je kunt al bij ons aan de slag als je een aantal uur in de week wilt werken. Het is wel van belang dat je minimaal een jaar beschikbaar bent om te werken. 

 

Voor meer informatie bezoek onze website op www.dok20.nl of neem contact op met ons kantoor op het nummer 030-8506035. Als je geïnteresseerd bent in werken bij DOK20, stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar a.woppenkamp@dok20.nl.