Maak kans op het boek: Survivalgids voor de thuiswerker

Body: 

Hoe blijf je gemotiveerd, zonder je collega’s om je heen? En hoe zorg je ervoor dat je je dag effectief besteedt? Coach en auteur Lieneke van Waalwijk van Doorn schreef het boek Survivalgids voor de thuiswerker, met honderd thuiswerktips. DUB mag twee exemplaren weggeven!

Read in English

Het boek is ontstaan toen de Utrechtse coach en trainer Lieneke begon met het delen van thuiswerktips via LinkedIn tijdens de eerste lockdown in maart. Als voormalig HR manager heeft Lieneke zich gespecialiseerd in het trainen en coachen van teams en professionals in persoonlijk leiderschap en team-effectiviteit. De tips schreef ze tijdens de thuiswerkperiode op basis van de vele coachingsgesprekken die ze – vanuit huis – voerde met thuiswerkers. Toen het thuiswerken steeds meer het nieuwe normaal bleek te worden besloot ze er een boek van te maken. In dit boek staan honderd tips over hoe je kunt omgaan met de uitdagingen van het thuiswerken. De tips zijn zowel praktisch als inspirerend.

Winnen
De Survivalgids voor de thuiswerker is vanaf 1 december te koop bij alle online verkooppunten. DUB mag twee exemplaren weggeven. Kun jij de survivalgids wel gebruiken? Mail dan uiterlijk 15 december je naam en adresgegevens naar: dubprijsvraag@uu.nl en maak de volgende zin af: Mijn thuiswerktip is... Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail