Win een van onze zomerboeken!

Body: 

DUB bespreekt negen boeken met sterke verhalen voor op reis. Vier van die boeken kun je ook winnen.

DUB bespreekt negen boeken met sterke verhalen voor op reis. Vier van die boeken kun je ook winnen.

Mensenrechten in beweging van Marjan Slob en Esmée Schilte (2 exemplaren): Marjan Slob en Esmée Schilte gaan in hun nieuwste boek Mensenrechten in beweging. Privacy, klimaatverandering en de internationale rechtsorde in op deze en allerlei andere fundamentele vragen over dit mensenrecht. Is privacy dood?

Zonde van Ype Driessen (3 exemplaren): Voor alle fans van 3Hoog die zich afvragen wie nou die fotostrips maakt op de website van DUB: zijn naam is Ype Driessen en hoe zijn leven eruit ziet, kun je zien in Zonde.

Het basiskookboek voor beginners van Alastair Williams (2 exemplaren): Je zult er vroeg of laat aan moeten geloven: koken. Geen idee waar je mee bezig bent in de keuken? Dan kan dit boek je helpen aan een goede basis.

Vertel van Christien Brinkgreve (3 exemplaren): UU-hoogleraar Brinkgreve beschrijft de kracht van verhalen in dit populairwetenschappelijke boek.

Wil jij één van deze boeken winnen? Stuur dan voor 1 september een mailtje met je naam en adres én welk boek je graag wil winnen naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars krijgen in de eerste week van september bericht. 

Facebook Twitter Whatsapp Mail