Win kaarten voor Boris' Brexit - College Arend Jan Boekestijn in Stadschouwburg Utrecht

Body: 

Een paar dagen voor de verkiezingen wordt Boris Johnson, de man die de Britten tot op het bot verdeelt, onder de loep genomen. Wie gaat er schuil achter hét gezicht van de Brexit-campagne? DUB geeft kaarten weg voor Boris' Brexit maandag 9 december in Stadschouwburg Utrecht.

Geen man verdeelt de Britten meer dan Boris Johnson. Is hij een politieke clown? Of toch een nieuwe Winston Churchill? Zien we een brokkenpiloot aan het werk? Of een zorgvuldige gemaakt imago van een keiharde machtspoliticus? 

Sprekers
In 'Boris’ Brexit' vertelt UU'er Arend Jan Boekestijn het verhaal van Johnsons lange weg naar Number 10. Met behulp van inzichtelijk beeldmateriaal geeft hij een scherpe analyse van Boris’ strategie. Regelt deze unieke politicus een unieke Brexit voor zijn land? Of gooien de verkiezingen van 12 december roet in het eten en is Johnson voor Kerst zijn felbegeerde positie alweer kwijt? Voor het laatste verkiezingsnieuws Skypen we met NOS-correspondent Tim de Wit. En Boekestijn kijkt vooruit: Kan BoJo het verdeelde land –inclusief de Schotten– verenigen? Of is hij straks verantwoordelijk voor het einde van het Verenigd Koninkrijk?

Arend Jan Boekestijn is historicus, verbonden aan de Universiteit Utrecht. 
Moderator is Thomas van Zijl, presentator van Haagsch College en BNR Nieuwsradio.
Tim de Wit is correspondent in Londen voor de NOS. Samen met Arend Jan maakt hij Brexit: De Podcast voor NPO Radio 1.

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor Boris' Brexit - College Arend Jan Boekestijn. Mail om kans te maken op twee kaarten uiterlijk zondag 8 december je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail