Foto: Joris van Bennekom

Win kaarten voor Hij gelooft in mij in Stadsschouwburg Utrecht

Body: 

In 2021 is het 70 jaar geleden dat André Hazes werd geboren. Ter ere hiervan brengt Stage Entertainment de André Hazes musical Hij Gelooft in Mij terug in de Nederlandse theaters. DUB mag kaarten weggeven voor de voorstelling op 26 juni in Stadsschouwburg Utrecht.

Na het grote succes in Amsterdam, is de voorstelling nu ook in Utrecht te zien. Hij Gelooft in Mij vertelt het eerlijke verhaal van de grote volksheld - oprecht, geestig en ontroerend. Met opnieuw een glansrol voor Martijn Fischer, die tien jaar geleden doorbrak met de rol van zijn leven en de geliefde volkszanger als geen ander gestalte weet te geven. Met maar liefst 22 grote Hazes-hits worden zijn successen en persoonlijke dalen geïllustreerd. Je hoort onder meer ‘Bloed, zweet en tranen’, ‘Een beetje verliefd’, ‘Droomland’, ‘De Vlieger’ en natuurlijk ‘Zij gelooft in mij’.

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling op zondagmiddag 26 juni (aanvang 14.00 uur) in Stadsschouwburg Utrecht. Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk 24 juni je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen zaterdag 25 juni persoonlijk bericht.

Facebook Twitter Whatsapp Mail